Tästä riittää koko perheelle, joten jos on vain pieniä syöjiä, kannattaa annos puolittaa. Käy varmasti taitavan kaverin kanssa myös sormiruokana, mutta suurta sotkua pelätessä, otin varman päälle ja tarjosin lusikalla. Käy aamupalaksi, lounaaksi tai iltapalaksi, vauvalle marjojen tai soseen kanssa ja isommille mehukeittoa kaveriksi. Roger söi tätä aamupalalla ja otti evääksi ja harvemmin puuroja syövä esikoinen halusi santsikulhollisen. Tosin Roger valitteli työpäivän jälkeen, että ei hyvin nälkää pitänyt poissa. Pikku vikoja, sanon minä. :D
1,5 litraa kauramaitoa
2 3/4 desiä puuroriisiä
Mittaa ainekset kahden litran uunivuokaan.
Kypsennä 175 asteessa 1 tunti 20 minuuttia.
Sekoita puuroa ensimmäisen tunnin aikana 2-3 kertaa.
Puuron ollessa valmista, väännä uunista lämmöt pois
ja anna hautua jälkilämmöillä vielä n. 20 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti