Alkuperäinen ohje löytyy Onko nälkä? - blogista. Alkuperäisessä ohjeessa olevan viinin tosin vaihdoin omenamehuun & käytin broileria kanan sijasta. Lisäkkeeksi keitin riisiä.
Broileria sinapissa ja ranskankermassa
1,5kg broileria (itse ostin grilliboksin & huuhtelin pahimmat valmismarinadit pois)
vehnäjauhoa
suolaa
pippuria
kuivattua timjamia
4 valkosipulinkynttä
2dl omenamehua
3rkl Dijon sinappia
1prk creme fraichea
2dl kuohukermaa
Pyörittele broilerin palat sinapissa, mausta suolalla,pippurilla ja kuivatulla timjamilla.
Pyörittele lopuksi vehnäjauhoissa.
Nosta pataan tai vuokaan. Kaada pohjalle omenamehu ja heitä sekaan valkosipulin kynnet.
Paista 200 asteessa n.20-25min.
Yhdistä creme fraiche ja kerma.
Kaada seos vuokaan ja paista vielä 175 asteessa n. 30min
Huono kuva kertoo vain sen, että oli kiire syömään.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti