maanantai 16. kesäkuuta 2014

Tuuria

Menomatka meni rauhallisesti. Sain istua etupenkillä koko matkan ja jättää Kertun viihdytysvastuun Pullalle. Luksusta! Varsinkin kun mummon auton takapenkin penkit ovat kuin betonia.

 Maisemien takia ei kyllä kannata Tuuriin ajaa. Kuskin mukaan tie oli huonossa kunnossa ja maisemat pystymetsää. Itsehän nukuin. Kiva oli Tuurissa käydä, meille vaan meni hetki arpoessa  minne suunnistaa, kun ruoka- ja tavarapuoli olivat vastakkaisilla puolilla. Parkkitilaa oli yllättävän vähän kaupan kokoon nähden. Tavarapuolella oli hienoa, että vaatteet oli lajiteltu pieniin osastoihin merkkien mukaan esim. Marimekolla ja Espritillä oli omat osastonsa. Voisin käydä toistekin muutaman vuoden päästä kun Kerttu on saanut shoppailuintoa (tai kärsivällisyyttä). Ehkä reissuun voisi samalla yhdistää käynnin Ähtärin eläinpuistossa...





"Vähän" tuli shoppailtua, niin kuin alla olevista kuvista voi päätellä. Kuvista puuttuu vielä kaikki tylsät ostokset kuten Rogerin tuliaiset. En yleensä shoppaile usein, mutta alennusmyynnit, IKEA ja reissut ovat heikkouteni. Ja kaikki näitä on kesällä vielä edessä! Voi Rogerin lompakko parkaa.

Muumit on meilläkin kova juttu


jotain myös äidille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti