maanantai 15. syyskuuta 2014

Huono synnyttäjä

Meille syntyi viime viikon tiistaina kiireisellä sektiolla ihana jytky. Kertusta tuli potran pojan hämmentynyt isosisko. Painoa pojalla oli lähemmäs 4,5 kiloa ja pituuttakin 54 senttiä."Pahin painajaiseni" synnytyksen suhteen toteutui eli 15 tunnin supistelujen päätteeksi lääkäri päätyi kiireelliseen sektioon. Synnytys ei edennyt kuuteen tuntiin ja minulle nousi kuume, joten infektioriskin takia operaatioon päädyttiin. 

Olin synnytyksen jälkeen pettynyt itseeni naisena. Olen aina ajatellut, että kyllä näin leveällä lantiolla muutama lapsi puserretaan helposti ulos. :D Tuntuuhan se kaikilta muiltakin luonnistuvan.

Onneksi paraneminen on ollut nopeampaa kuin Kertun kanssa. Ollaan jo pienellä päiväkävelyllä päästy käymään. Pitihän vasikoita käydä syöttämässä ja mummon kanoja käydä katsomassa.




 Näin muodikkaasti meillä pukeudutaan.

2 kommenttia:

  1. Nyt pääsin vasta kommentoimaan. Melkoinen jytky teidän poju ollut <3 harmi ettet päässyt synnyttämään alateitse, ehkä ensi kerralla ;) mutta pääasia että olette molemmat kunnossa <3 paljon onnea !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Kahden sektion jälkeen mahdollinen seuraavakin vaavi tulis sektiolla. :/ ehkä kaksi lasta on meidän lapsiluku, nyt ainakin tuntuu siltä :D

      Poista