perjantai 2. lokakuuta 2015

Retkievästä: Peruna-tonnikalapannari

Suolainen pannari on hyvää muutenkin, mutta kun tätä on syöty kävelylenkillä, leikkipuistotreffeillä ja makkaranpaistoretkellä niin voin todeta mainioksi retkievääksi. Eikä tahmaa läheskään yhtä paljon kun meidän perheen toinen suosikki; riisipyöröt. Meillä kaapista yleensä vielä löytyy pannarin tarvikkeet, joten erikseen ei tarvitse kauppaan suhautella aineksia hakemaan. Alkuperäinen ohje on Yhteishyvän sivuilta



8 dl maitoa
4 munaa
4 dl vehnäjauhoja
1 kalaliemikuutio
1 tl pitsamaustetta
1/2 tl suolaa
2 kiinteää perunaa
2 dl juustoraastetta
1 prk tonnikalapaloja

Sekoita maito, munat ja jauhot. Lisää hienoksi murennettu kalaliemikuutio, pitsamauste ja suola. Anna taikinan turvota puolisen tuntia. 

Kaada taikina leivinpaperoidulle korkealaitaiselle uunipellille. Kuori ja raasta perunat. Levitä peruna- ja juustoraaste taikinan päälle. Valuta tonnikalasta neste ja levitä palat pinnalle.

Paista 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti