keskiviikko 13. elokuuta 2014

Ihanan kallista

Reissusta löytyi Kertulle myös tulevan talven ulkopuku. Kotiin tultaessa koukattiin Lempäälän Ideaparkin ja Reima outlet myymälän kautta. Toppapuku oli alennuksessa (-40%), mutta silti maksettavaa jäi 95 euroa! Pari päivää olen kärsinyt ostokrapulasta, vaikka olen yrittänyt itselleni selittää, että onhan se varmasti lämmin ja hyvä puku ja menee vielä ainakin kotipukuna tulevalle vauvalle. Eipähän tule kylmä enon kyydissä rekiajelulla. Pitäisiköhän vain tottua ajatukseen, että lasten ulkovaatteisiin menee rahaa? :D

Kerttu ei ole menossa talvella hoitoon, kun olen äitiysvapaalla ja ajattelin alunperin, että edullisempikin puku riittäisi. En nimittäin tykkää kärvistellä ulkona kun mittari alkaa näyttää toistakymmentä astetta miinusta. Ostin viime talvena name it-merkkisen toppapuvun puoleen hintaan, mutta en ollut "hajuilla" ja ostin koon 98 haalarin. Aivan liian iso meidän neidille.




Roger osti outletista Kertulle myssyn. Mie en noista angry birdeistä välitä, mutta jos isi jotain tiettyä vaatetta haluaa ostaa tytölle niin mikäs siinä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti