lauantai 21. helmikuuta 2015

Turha asukuva, kaiken maailman valitusta ja sairaskertomus

Ajattelin ottaa ensimmäiset asukuvat tänne blogiin, koska tykkään niin paljon uudesta takista ja laukustani. Harmi vaan, että kuvaaja (Roger) ei oikein tajunnut mitä hain ja mallikin oli töhöllä tuulella eikä tarkistanut lopputulosta. Kumma juttu, kun en koskaan onnistu kuvissa. Sääkin oli hämärä ja vetinen ja hyi loskaa. 

Olen kasannut viime aikoina tämän ruoskan, jota toiset hiuksiksikin kutsuvat ylös Pikku Myy  - tyylillä. Vasta kuvia katsoessa tajusin, että palovamma arpeni loistaa kilpaa Harry Potterin salaman kanssa. Mikä ihmeen peitepuikko? En ole tainnut kuullakkaan. 

Huivi: Lindex
Takki: Vila
Laukku: Vila
Housut: New Yorker

Jotta kirjoitus ei mene ihan marmattamiseksi, jatkan valittamista. Ollaan tämä viikko vietetty neljän seinän sisällä, kun ensin neiti sairastui flunssaan ja kuumeeseen. Perjantaina oli Kertun ensimmäinen kuumeeton päivä, jolloin käytin Orvon neuvolassa rokotuksilla. Ja illalla herralle nousi kuume. Osa yöstä kiikuttiinkin kiikkutuolissa ja katsottiin Hercule Poirottia, kun nukkuminen ei Orvoa kiinnostanut. Tänään kun Kerttu heräsi päiväunilta valitteli neiti korvaansa ja möykkäsi. Lopulta Rogerin kanssa päädyttiin siihen, että hän käyttää Kertun päivystyksessä, koska epäilys ensimmäisestä korvatulehduksesta on vahva. Lauantai-ilta päivystyksessä pienen lapsen kanssa kuulostaa kamalalta, mutta toivottavasti pääsevät nopeasti lääkärille.

Näin meillä, mites teillä?
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti