torstai 18. kesäkuuta 2015

Ensimmäisen blogivuoden suosikit

Reissussa ollessa tajusin, että vuoden verran on tullut tänne kirjoitettua. Aika hyvin ihmiseltä, jolta jäävät uudet harrastukset viimeistään puolen vuoden rajapyykin kohdalla ja jonka harrastusromuhuone on täynnä aloitettuja projekteja ja toteutumattomia ideoita. On ollut risutöitä, isoäidin neliöiden virkkausta, korttien tekoa, leipomista ja nyt uusimpana pipojen ompelua. Toivotankin itselleni vielä monta hyvää vuotta tämän projektin parissa! 

Juhlan kunniaksi tässä tulee lukukertojen perusteella top 10. Ihan vaan bloggerin tilastoiden perusteella, en ole vieläkään saanut asennetuksi Google analyticsia.




Nopea ja edullinen vierastarjottava, 
jota voi leipoa avuliaan taaperon kanssa. 


Sormiruokailijan kolme lounasta

Sormiruokailu kiinnostaa kovasti, sillä pari sormiruokailua koskevaa juttua on päässyt top kymppiin. Ällös huoli, uudet lounaskuvaukset ovat mielessä ja tulossa sitten kun lomailulta joutaa. Tällä kertaa lautanen ei olekaan pelkkää rekvisiittaa! 


Ristiäiskutsu

Simppeli ristiäiskutsu.


Sormiruokailijan pannukakku

Pannukakkua syötiin viimeksi tänään aamupalalla puuron kanssa. 


Tein pipan!

Viimein sain kaivettua ompelukoneen rakkaan tönömme perimmäisestä nurkasta ja tein parissa illassa tiimipipot meidän perheelle. Tällä hetkellä työn alla on vaunutumput Juniorille. 


Tv-tärppi: Outlander-matkantekijä

Hypetin Diana Gabaldonin kirjasarjaan perustuvaa televisio-ohjelmaa kaikille, jotka jaksoivat kuunnella. Täytyy kyllä myöntää, että sarja on ollut hienoinen pettymys kirjoihin verrattuna, mutta aioin joka jakson katsoa. Skottimurre on vaan niin ihana<3



Helppo herkku keliakiasta kärsiville. 



Tilannepäivitys, kun Kerttua kävi päivystyksessä ja lääkäri totesi korvatulehduksen molemmista korvista.



Iso ikävä mummoa ja pientä hupsuttelua lasten kanssa.



Käytiin lasten kanssa ruokkimassa kanoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti