tiistai 2. kesäkuuta 2015

Sormiruokailijan kesäkurpitsa & kirsikkatomaatit

Kahden alle kolmevuotiaan kanssa mikään ei ole yhtä ihanaa kuin uuniruuat. Ruuan kypsyessä itsestään, voi samalla vahtia juuri konttaamaan oppineen herran liikkeitä ja värittää prinsessakuvia esikoisen kanssa. Kesäkurpitsa on meidän herran suosikkia ja uunissa kypsyneet kirsikkatomaatit eivät aiheuta iho-oireita kypsentämättömän tomaatin tavoin.


2 kesäkurpitsaa
5 kirsikkatomaattia
1 rkl öljyä


Huuhtele ja kuori kesäkurpitsa. Leikkaa kesäkurpitsa lohkoiksi ja laita uunivuokaan. Halkaise kirsikkatomaatit ja sekoita kesäkurpitsojen kanssa. Sekoita öljy kasviksiin. Kypsennä 175 asteisessa uunissa noin 50 minuuttia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti