lauantai 8. elokuuta 2015

Lomalla viimeinkin tai siis taas

Minä ja teknologia sopii yhtä hyvin yhteen suklaarouhe Skyr-rahkaan. Eli tosi huonosti. Eilen illalla kirjoittelin meidän lomatunnelmista, painoin julkaisu nappia, mutta mitä hemmettiä - se katosi, kuin kaasu saharaan. Ihan kuin ei olisi tarpeeksi hankala kirjoittaa kännykällä, kun tää korjaa joka toisen sanan ihan muuksi. Saakohan sen jotenkin pois? :D

Mutta tosiaan, ollaan pienellä lomareissulla Satakunnassa. Ei ollut ehkä fiksuin idea lähteä ajamaan yötä vasten tai aloittaa karppaamista (tai larppaamista niin kuin matkapuhelin väittää), mutta enemmän ja vähemmän väsy-kiukkuisina päästiin perille.

Ollaan touhuttu kaikenlaista, mutta yksi asia mitä odotin (siskokullan näkeminen hyvänä kakkosena) oli shoppailuretki Rauman Jätti-Rättiin. Muuton takia jo edullisista hinnoista oli 20% veks ja voi ihme mikä valinnan vaikeus iski. Meillähän kun ei miusta kangaskaupat monipuolisuudellaan loista... Kaikenlaista on jo suunnitteilla, ainakin Juniorille housuja, neidille rusettipipoja, tunikaa, legginsejä ja prinsessamekkoa. Pää surra ideoita, mutta samalla jännittää onnistuminen. Onneksi harjoitusmateriaali ei heti lopu!

Alhaalla on puuvilla ja ylhäällä trikookankaat. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti