tiistai 31. toukokuuta 2016

Kotimaista - Janita kengät

Veljen valmistujaiset olivat tulossa ja hirveä vaate- ja kenkäkriiseily iski juhlia odotellessa. Nämä ihanan kauniit kengät löysin viimein Prismasta, mutta sopivaa mekkoa mietin juhliin vielä kaksi tuntia ennen kemujen alkamista.

Ihan miun näköiset kengät ja käy kaikkiin mekkoihini. Pilkut on vaan pop! Kivasti korkoa ja käy myös työvaatteiden kanssa. Näillä porskutellaan menemään tulevan kesän kahdet häät.

100 euroa tuntui aluksi isolta summalta laittaa yksiin kenkiin (kalliita kenkiä omistava tätini voi hieman yskähdellen naureskella tälle), mutta päätin kohdella näitä kenkiä paremmin kuin Rogeria ja toivoa, että säilyvät vuosia kunnossa. Minulla on ollut aiemmin tapana tunkea kaikki kengät kenkälaatikkoon ja toivoa, että säilyvät ehjinä rutistuksessa. Nämä rakkaat pääsivät toistaiseksi esille makuuhuoneen lipaston päälle odottamaan lopullista turvallista sijoituspaikkaa.

Kengät ovat siis Janita-merkkiset ja tehty Seinäjoella. Muutama muukin kivan näköinen jalkine löytyy yhtiön tuotannosta. Täytyy kyllä todeta, että yrityksen nettisivuilla tuoksahti kasarihenki ja minkäänlaisesta mielikuvamainonnasta ei ollut tietoakaan. Kauniita tuotteita, mutta panostus nettisivuihin puuttui täysin. Yllättyin, että kuomien lisäksi vielä löytyy kotimaista kenkätuotantoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti