tiistai 28. lokakuuta 2014

Anttilan tilaus & ensimmäiset joulujutut

Tuli taas käytettyä hyvin rahat. Näin ainakin yritin Rogerille selittää. NetAnttilassa on meneillään hyvä tarjous. Ostat 100 eurolla niin saat 20 euroa alennusta alennuskoodilla.


Näihin mm. tuhlasin:

Kyläily / kaupparessukengät. 

 

Alkuperäinen hinta oli 39,90 euroa.
 Alennusten jälkeen hinnaksi jäi n. 17 euroa. 
Ei nappaa maksaa 60 euroa talvikengistä,
 joilla kävellään muutaman metrin matka autolle.
Eikä ehkä sitäkään, jos ei huvita ja kiukuttaa.

Siistimmät kengät tulivat tarpeesesen.
 Käytiin viikonloppuna käsityömessuilla ja lapset olivat mukana rattaissa.
 Nolotti hieman, kun huomasin, että Hilpan kuomien pohjassa oli "sitä ihteään". Samoilla kengillä navettaan & kaupungille. Nou nou enää.



Tonttuasu

 

 On vaan niin söpö! 
Eikä tarvitse miettiä mitä jouluna tai muskarin pikkujouluihin laittaa neidille päälle. Käy hätätilanteessa asuna myös avoimen päiväkodin naamiaisiin marraskuussa.



Muumijoulukalenteri


Kerttu rakastaa muumeja. Muumitalon pienet figuurit kulkevat mukana saunaan, mummolaan, kauppaan ja nukkumaankin otetaan vähintään muumipappa viereen. Pitkään kaupoista tuloksetta etsitty haisulikin löytyy joulukalenterista. Tosin kalenterin hahmot ovat pienempiä kuin muumitalon, mutta tuskinpa tuo leikkimiseen vaikuttaa.




Ps. Taustalla näkyvä kangas on miun uusista olohuoneen kappaverhoista. Yhden kolmesta verhosta sain ripustettua ja nyt mietityttää ovatko liian synkän väriset (= harmaat) entisten valkoisten tilalle. No eipä ollut pahan hintaiset, 6 euroa kipale. Sydän sykkisi Vallilan verhoille, mutta hinta jarruttaa päätöntä rakastumista. 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti