lauantai 14. maaliskuuta 2015

Hei oon puolivuotias!

...oppimaan innokas,
sain nimen hauskimman - OOPEE.
On paljon tehtävää
uutta ja tärkeää
puuhailee touhuissaan OOPEE.
Maailma muuttuu, niin minäkin,
oppaiksi vanhemmat värväsin!



JEP. Joka kerta kun ajattelen meidän pienen suuren herran olevan jo puolivuotias, alkaa päässäni soida taukoamatta Kaapo-lastenohjelman tunnari. Lastenohjelma itsessään on siis aika ärsyttävä, mutta tunnusmusiikki on ihan paras! Jos se ei siis soisi puolta päivää päässä, niin että sitä laulaa vahingossa ääneen kärryissä nukkuvalle vauvalle Prisman hedelmäosastolla. 

Herra herättää residenssin muut asukkaat viimeistään aamulla kello seitsemän kertomalla juttuja viime yöstä. Orvo kääntyilee ja tutkii ympäristöään, mutta ei vielä ryömi tai konttaa. Mikä on siis ihan hyvä juttu, sillä vauvan liikkuminen tarkoittaa, että tämä äiti joutuu tarttumaan imurin varteen päivittäin. Kertoo ehkä jotain, että löysin äsken näppäimistön välistä pienen salmiakkinamun. Ja söin sen.

Sormiruokailua on harjoiteltu, mutta ensin pitäisi oppia kunnolla istumaan. Ensimmäinen korvatulehduskin on koettu. Hölmö äiti luuli, että pieni kärsii vaan pitkittyneestä flunssasta ja kesti pari viikkoa ennen kuin keksi varata ajan lastenlääkärille. Lopputulos oli, että tulehdus löytyi molemmista korvista ja palkkioksi tuli viikon antibioottikuuri. Tämän samaisen äidin oikeaan korvaan on jo pidemmän aikaa välillä vihlonut, mutta eihän se korvatulehdus voi olla. Sehän on lastentauti! Varmisteli vielä lääkäriltä, että eihän se korvatulehdus tartu, kun ensin oli isosiskolla ja nyt veljellä. Ja juu, ei korvatulehdus tartu korvakuumemittarista... 

Meillä asuu ihana, hymyilevä nuorimies, joka rakastaa tuijotella isosiskon leikkejä ja nauttii hedelmäsoseista. Iloinen pötkylä, jolle turvakaukalo alkaa olla ahdas ja joka näillä näkymin jää perheen ikuiseksi kuopukseksi. 

2 kommenttia:

  1. Äääääää! Ihana pieni!! Voi, että molemmat meidän pienet ovat joutuneet kokemaan korvatulehuksen:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ja nyt on taas Dopsilla kamala nuha ja yskä päällänsä. Toivottavasti ei tuu taas korvatulehdusta. Mietittiin lähdetäänkö edes messuille, mutta nyt on hotelli varattu! Vauveli on kuitenkin pirteä :)

      Poista