maanantai 2. marraskuuta 2015

Lasten kanssa: kohta 3-vuotias keilaamassa

Viikonloppu vietettiin ilman Halloween hössötystä. Mielessä oli kyllä kaikenlaisia Halloween (p)askarteluita, mutta keskityttiin viime viikolla olennaiseen; Kertun syntymäpäiväkutsuihin! Pari viikkoa ja neiti on jo kolme. Hitto mie oon jo vanha -> kohta se menee kouluun -> kamala ikäkriisi, yhyy. :D 

Ja muuten. Olen aina luullut, että se on PYHÄmiestenpäivä, mutta se onkin PYHÄINmiestenpäivä, mutta oikeasti uudempi nimi onkin PYHÄINpäivä. Ja kirjoitetaan vielä pienellä. Enpä tiennyt en. Tarkistin vielä kalenterista, kun en wikipediaa meinannut uskoa.

Ja keilaamisestahan miun piti kertoa. Joo, oltiin siis Pullan kanssa menossa keilaamaan ja sain nerokkaan idean, että otetaan Kerttu mukaan. Yritin selvittää (= googletella) onko 3-vuotias vielä liian pieni keilahommiin, mutta en löytänyt tietoa ikäsuosituksista. Nyt voin todeta, että kannattaa kaatohommia vielä pari vuotta odotella. Kevyinkin keila painaa noin kolme kiloa, joten keilaaminen meni näin: Kerttu raahasi pallon minulle ja minä hänen merkistään heitin pallon. Selkä meni kipeäksi kumartelusta ja Kertusta keilaaminen oli niin mielenkiintoista, että meinasi nukahtaa odotellessaan meidän vuoroa. Voitti kuitenkin ensimmäisellä kierroksella Pullan, että selkeästi taitoa löytyy. ;D Ai niin, keilakengissä koot alkavat noin koosta 30 alkaen, joten pienille ihmeille kannattaa varata tossut mukaan. Ja varata tietysti sellainen rata, jossa saa kaiteet nostettua.

Ensimmäisen kierroksen tulokset. 

Prinsessa Ruusunen



Rakastan keilakenkiä. 
Haluisin tän tyyppiset (mutta nätimmät) arkikäyttöön.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti