tiistai 18. marraskuuta 2014

2-vuotiaan neidin juhlahumua

Kertun toisia syntymäpäiviä juhlittiin viikonloppuna. Nyt pääsen keskittymään täysillä jouluvalmisteluihin. Aiheutan Rogerille henkisen puolen ongelmia (= suuren vitutuksen) kuuntelemalla Suvi Teräsniskan Hei Mummo kappaletta 50 kertaa putkeen. Onneksi miehen voi lepytellä muutamalla joulutortulla. Tie miehen sydämmeen ja niin pois päin... 

Mutta siis ne syntymäpäivät. Kuvia tuli taas otettua harmillisen vähän. Muuta ohjelmaa ei ollut kuin heppa-ajelua. Lapset kyllä taisivat tykätä, ainakin palaute oli ollut hyvin positiivista. :D Kerttu sai ihania hyödyllisiä lahjoja esim. vaatteita, dubloja ja lasten peiton ja tyynyn. 


Kummitädiltä Kerttu sai muumimuotit.
Äiti tykkää.

Tarjoilua suunnitellessa otin huomioon Kertun iän ja suosikkiherkut. Sipsiä ja limppaa meillä ei ollut, koska Kerttu ei ole maistellut moisia herkkuja kuin pari kertaa. Popcornista tuli uusi lempiherkku. Kakuista ei ole kuvia, kun unohdin ne juhlahumussa kuvata. Kermakakun päällä oli Prismasta ostettu kakkukuva muumipeikosta & niiskuneidistä ja sisällä taivaallisen hyvä Kinuskikissan kinuski-vadelmatäyte. Valkosuklaahyydykekakun päällä oli mustaherukoita ja hedelmäkiille.

Tarjolla oli:

pähkinöitä
rusinoita
klementiinejä
kurkkutikkuja
namuja 
popcornia

kinkkusarvia 
pikkupitsoja
nakkipiiloja

"haisuli"mokkapalaa
valkosuklaahyydykekakkua
täytekakkua

kahvi, muumitee & mehu 





2 kommenttia:

  1. Hyvältä kuulostaa tuo teidän tarjoilu; ei ole liian sokerisia herkkuja joukossa ja silti makoisat pöydänantimet! :)

    VastaaPoista