keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Mitä meille kuuluu?

Tänä kesänä:


- olen siirtynyt hoitovapaalle. Tällä hetkellä paluu vakituiseen työhön odottaa vasta vuoden päästä. Vatuloitiin Rogerin kanssa asiaa pitkään ja tämä on varmasti paras ratkaisu meidän perheelle. Lapset ovat pieniä vain kerran ja meidän kunnassa on tällä hetkellä hyvin joustamaton päivähoitosysteemi, jossa ei osittaista hoitovapaata päivähoidon puolella tueta. Kateellisena olen jo vuosia huokaillut naapurikunnan tuntiperusteiselle hoitomaksulle. Toivottavasti tulee meillekin vielä joskus!

- hautasin viimeisen elossa olevan isovanhempani ja aloitin miettimään omia hautajaisia. Ei sillä, että toivoisin heittäväni veivini tässä lähiaikoina, mutta kaikkeen pitää varautua. Hautajaistoiveet pitää vielä kirjata ylös, Roger ei muista (tai sitten ei vaan kuuntele) kaikkia höpötyksiäni. Listaan tulee ainakin: hyvää ruokaa, ei kahvia ja mahdollisimman vähän virren veisuuta. 


- meille tuli pihaan kiipeilyteline. Roger veljensä kanssa kasasi sitä viikonloppuna noin 20 tuntia ja nyt puuttuu enää hiekkalaatikkoon hiekat. Laitan heti kuvia kunhan on kokonaan valmis. :) Toivottavasti lapset leikkivät sillä pidempään kuin pelkäämäni kaksi viikkoa. Ainakin kummityttö hihkui innoissaan, kun pääsi liukumäkeä laskemaan.



- Orvo on oppinut konttaamaan, liikkumaan tukea vasten ja kiipeämään rappusia. Orvon liikkumaan oppimisen myötä isosisko näytti negatiivisia tunteita veljeään kohtaan, mutta nyt leikit sujuvat yhdessä tosi kivasti. 

- olen ollut viikonloppuisin kesätöissä anniskeluravintolassa. Oi miten huiputsii on ollut päästä ihmisten ilmoille ja nauttimaan hauskasta työyhteisöstä. Roger on ollut kannustava, vaikka kesätyöni tarkoittaa sitä, että hänkään ei pääse viikonloppuisin hummailemaan tai näkemään kavereita. Ihana ihana mies. :) 

- Kerttu sanoi vaipoille heipparallaa ja ei tarvitse moisia tekeleitä edes öisin. Arki on helpottunut vain yhden vaipatettavan kanssa ja rullaa sujuvasti kuin liukuportaat. :D


 -ollaan käyty Linnanmäellä (Nooralle iso kiitos avusta), Farmarimessuilla, Porin Kirjurinluodossa ja mökillä. Kesän suunnitelmiin kuuluvat vielä Onnin ensimmänen yökyläily mummolassa viikonloppuna, Kuopion reissu Rogerin kanssa kaksin, Savonlinnaan tutustumista ja vielä yksi roadtrip Satakuntaan ja ehkä samalla muumimaailmaan tai Ruotsin risteilylle.   

Mitäs teidän kesään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti