torstai 31. joulukuuta 2015

Kotimaista: Joululahjoja

Hilpeältä joulupukilta tuli tänä vuonna myös kotimaisia lahjoja. Kaikkia en tänne kerralla täräytä, mutta tässä on joitain meidän perheen suosikkeja.


Minä sain: Aarikan prinsessatuikkulyhtyjä

Aarikka on kotimainen perheyritys, jonka tuotteiden ensisijainen valmistusmateriaali on puu. Suuri osa tuotteista on kotimaisia ja yhtiöllä on avainlippumerkki. Nämä prinsessatuikut ovat minusta ihanan ajattomia, kauniita ja niin miun näköisiä. Ensi jouluna toivottavasti saan yhden prinssin prinsessojen joukkoon
 


Roger sai: Ifolorin kuvamukin

Ifolor on Suomen markkinajohtaja kuvatuotteiden valmistuksessa ja nykyään osa Euroopan toiseksi suurinta kuvapalvelualan yritystä. Vaikka Ifolor on osa sveitsiläistä perheyritystä on sillä avainlippumerkki. Tänä jouluna tilasin Ifolorilta kuvakirjat molemmille mummoille, Rogerille mukin, joulukorttikuvat ja kuvia lapsista sukulaisille ja kummeille. Rogerin kuppi menee töihin ilahduttamaan raskaan työn raatajaa. Olen aikaisemminkin tilaillut Ifolorilta, mutta tänä jouluna ilahduin erityisesti sukkelasta toimituksesta. 



Lapsille: Mauri Kunnas - Herra Hakkaraisen soiva iltalaulukirja 

Suomalaisen Kustannusosakeyhtiön Otavan julkaisema laulukirja on painettu Suomessa. Vaikka kirja ei ole yhtä hyvä kuin aikaisemmin hehkuttamani Soiva laulukirja, löytyy tästä monia lauluja mitä luritella mm. muskaristakin tuttu loppulaulu, Saku Sammakko, Päivänsäde ja Menninkäinen ja Sininen uni. Orvo rakastaa näitä laulukirjoja ja viihtyy pitkiäkin aikoja kirjoja selatessa ja nappeja painellessa. Kirjassa on ihana Mauri Kunnaksen kuvitus ja Kertun suosikki Herra Hakkarainen seikkailee melkein joka aukeamalla. 



Hyvää uutta vuotta pienille ja isoille palleroisille! 

2 kommenttia:

  1. Nuo Aarikan tuotteet on aivan ihania! Haaveilen myös vastaavista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie en oo aiemmin välittänyt Aarikan tuotteista, mutta nyt oon ihastunut. :) Sain vielä yllättyä, että ovat vielä kotimaisessa tuotannossa eikä siirretty muualle.

      Poista