torstai 11. helmikuuta 2016

Kuume kuume kuume!

Orvoon iski eilen tauti ja nostatti kuumeen. Luulisi, että sairastaminen väsyttää, mutta ehei, heräsin tänään jo puoli kuudelta pienen herran kanssa. Syötiin sitten lounas tuossa kympin aikoja ja päiväunille Orvo meni kauan ennen kuin kello löi yksitoista. 



Mutta minunhan piti höpistä omasta taudistani! Vakavasta matkakuumeesta. Mummo varasi eilen matkat Portugaliin, jonne lähdetään muutaman viikon päästä! Jee Jee. Lähdetään ihan perus turistirysäpaikkaan, mutta eipä minusta olisi miksikään omatoimimatkailijaksi kahden alle 4-vuotiaan kanssa. Siellä on aurinkoa, ei liian kuuma, vesipuistoja, shoppailua, ravintoloita ja toivottavasti ripaus paikallista kulttuuria. En ole aikaisemmin käynyt Portugalissa. Keväällä 2012 lomailtiin kyllä Madeiran saarella, joka on Portugalin itsehallinnollinen saariryhmä. 



Olen niin innoissani, että aloitin jo pakkaamisen tarkistamalla mitkä viime kesän vaatteet vielä mahtuvat (lapsille). Ostoslistalle on tullut vasta Orvolle lippalakki ja hartivat peittävä uima-asu. Ihanaa päästä yhdessä reissuun ennen kuin palaan töihin. 


Kuvituksena on käytetty Kyproksen reissun kuvia vuodelta 2014. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti